MYTHE VAN DE NATUUR 2011 in het Drents-Friese Wold

Bezoekerscentrum  Staatsbosbeheer Appelscha. Terwisscha 6a Appelscha  .  

30-8-2011 tot 29-9-2011  Anki van de Kamp- ruimtelijk werk.

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 MYTHE VAN DE NATUUR is een grensoverschrijdend kunstproject.Het project legt verbindingen tussen kunst & omgeving, kunst en natuur en kunst & maatschappij. Daarmee geeft dit project het culturele klimaat in de regio van het Nationaal Park Drents-Friese Wold nieuwe impulsen. Het kunstproject vindt plaats in 2011 en 2012. In de maanden juli- augustus en september.

voor meer informatie.: www.mythevandenatuur.nl. email:mythevandenatuur@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in beelden, kunstenaarsboeken, objecten/ penningen. Bookmark de permalink.